PROTECT® darázsirtó aeroszol

A PROTECT® darázsirtó aeroszol speciális szórófejével biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket. A hatóanyagtól a rovarok pillanatokon belül megdermednek, majd elpusztulnak.

Felhasználható:

A ház környékén, tetőtérben, teraszon, kertben található darázsfészkekben élő darazsak elpusztítására.

Használati utasítás:

A permetet célzottan a rovarok fészkére kell kiporlasztani úgy, hogy a darázsfészket, az ott tartózkodó darazsakat és a fészek környezetét a permet teljesen belepje. A kezelést addig ismételje, amíg a darázsfészken vagy annak környezetében élő, mozgó darázs már nem található. Porlasztáskor az aeroszolos palackot szórófejjel felfelé, a kezelendő felülettől legalább 1 - 3 m távolságra tartsa, az adott széljárásnak háttal alkalmazva. Ha több fészek van egymás mellett, azokat egy időben egyszerre kezelje, és a távolabbival kezdje.

   

Az esetleges csípések elkerülése érdekében a kezeléseket kora reggel, vagy este célszerű végrehajtani, amikor a rovarok a fészekben tartózkodnak és mozgásuk lelassult. A kezelést követően, ne nyúljon a fészekhez. A kezelés után az elpusztult egyedeket óvatosan söpörje össze, mert a lehullott állatok között még élő egyedek is lehetnek. Az irtószerrel kezelt fészek 1 - 2 nap múlva eltávolítható.

Erős szélben, valamint napközben a kezelés nem ajánlott! Amennyiben a fészek zárt térben található az alkalmazást követően alaposan szellőztessen ki!

A kezelés során keletkezett nedves folt, idővel elpárolog. A kezelés során a gyermekeket tartsuk távol. Szükség esetén a kezelést célszerű megismételni!

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!


Nagyításhoz kattintson a képre!