Évszázadok óta működik

BIOSTOP egércsapda – irtószer nélkül pusztít

Felhasználható:

Az egerekkel fertőzött helyeken, 2-3 négyzetméterenként helyezze a csapdákat a rágcsálók fészkeinek közelében, a falak mentén, sötét, eldugott helyekre. Két nap elteltével, ha nincs eredmény, helyezze át máshová a csapdákat.

Használati utasítás:

A kioldó szerkezet két beállítási pozícióval rendelkezik: az erős helyzetben (H) nagyobb nyomás kell a kioldáshoz (forgalmas helyeken, ahol a padló/talaj mozog), a gyenge helyzetben (L) kisebb nyomás szükséges (olyan helyeken, ahol a padló/talaj nem remeg). 1) A csapdát a felhasználás helyén szerelje össze. 2) A rugós tilót hajtsa teljesen hátra és tartsa meg a csapda falapján. 3) Rögzítsen a csalétektálcára sajt, kenyér vagy kolbászdarabkát, majd emelje meg azt 45 fokos szögben. Helyezze a rögzítőrúd végét a csalétektálcán lévő fészekbe, és engedje fel a rugós tilót addig, amíg a rögzítő rúd vége a fészekbe bele nem ül. A várható lecsapódás helyén ne fogja meg a csapdát! 4) Helyezze le óvatosan a fallal szemben lévő területre. 5) Naponta ellenőrizze és ürítse, ha szükséges élesítse újra a csapdát.

Figyelmeztetés: Ne használja a csapdát gyerekek, háziállatok és házi kedvencek jelenlétében. A befogott és elhullott kártevőt védőkesztyűvel tegye zacskóba, és dobja a háztartási szemétbe. A nem megfelelő használatból eredő balesetért a forgalmazó felelősséget nem vállal.

 

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!