telelési céllal zárt térbe behúzódó címeres poloskák irtására

PROTECT címeres poloska-irtó aeroszol

Felhasználható: telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó címeres poloskák irtására.

 

A készítmény kizárólag a lakásba behúzódó címeres poloskák irtására, az alábbi módokon használható:

1.    Megelőzési céllal, felületkezelésre:
A palackot függőlegesen tartva, kb. 30 cm távolságból permetezze le célzottan azokat a felületeket, ahol a poloskák bejuthatnak a lakásba, illetve ahol megbújhatnak a lakáson belül. Egyenletes, folyamatos fújással annyi permetet juttasson a kezelendő felületre, hogy az enyhén nedves legyen, majd hagyja megszáradni. Ne használjon indokolatlanul nagy mennyiséget. 1 palack (400 ml) aeroszol kb. 7 m2 felület kezelésére elegendő.
Kezelje:
•    az ajtók és ablakok keretét, a nyílászárókat határoló falfelületeket, párkányokat, könyöklőket,
•    szúnyoghálók teljes felületét,
•    redőnyöket/redőnytokokat
•    a faláttöréssel szerelt berendezések (pl. légkondicionáló, páraelszívó, konvektor, stb.) kivezető csöveinek környékét,
•    a poloskák rejtekhelyéül szolgáló réseket, repedéseket, valamint
•    bútorok, berendezési tárgyak mögötti falfelületeket.

Az optimális hatás érdekében a kezelést poloskák első észlelésekor kezdje meg. Ezt követően javasolt 2 hetente megismételni az eljárást.

2.    Közvetlenül a rovarra juttatva:
A palackot célzottan a poloskára irányítsa, majd kb. 30 cm távolságból pár másodpercig juttassa a permetet a rovarra. A termék az irtószerrel való érintkezés után néhány percen belül fejti ki az ölőhatását. Ne használjon több irtószert a feltétlenül szükségesnél, indokolatlanul!

A telelési céllal a lakásba bejövő poloskák elleni hatékony védekezés elengedhetetlen része a mechanikai védekezési módszerek alkalmazása, vagyis a nyílászárók hálózása, valamint az épület falain és tetőszerkezetén fellelhető – technológiai vagy anyaghibából eredő – folytonossági hiányok kijavítása! A Protect címeres poloska-irtó aeroszol alkalmazása ezen óvintézkedések megtétele mellett, kiegészítő jelleggel javasolt.