Hetekig vonz a szexferomonnal

BIOSTOP ruhamolycsapda – irtószer nélkül pusztít

A BioStop ruhamolycsapda elsősorban fertőzöttség jelzésérekisebb fertőzöttségek megszüntetésére és a kezelések utáni ellenőrzésre szolgál. A terméket ajánlatos egész évben használnimivel az új fertőzést azonnal jelzi.

Felhasználható:

Zárt térben (szekrénybenhelyiségben) ruhamoly jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására.

Előnyei:

Az irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szexferomont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím molylepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzzaA molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnakEzáltal a kártevők száma csökkenthető és a lakáson belül történő továbbszaporodás megakadályozhatóTöbb csapda egyidejű használatával a fertőzés helye a lakásban jól behatárolható.

A gyapjúruhákban, textíliákbanszőrméken keletkezett kárt a ruhamoly lárvák (hernyók) okozzákA bábból kikelt ruhamoly lepke 2-4 hétig él. Ezértha a BioStop ruhamoly csapda huzamosabb ideig, folyamatosan ruhamoly lepkéket fog beúgy a fertőzöttség jelentősebbIlyenkor feltétlenül használjon egyidejűleg PROTECT ruhamolyirtó kazettát is.

A termék szagtalan, ezért a ruhákba semmilyen kellemetlen szag nem ivódik.

Használati utasítás:

Hajlítsa a lapot háromszög alakúra. A védőfóliát a lap belső oldalának egyik végén 2 cm-es távolságra húzza le. Bontsa ki a légmentesen lezárt zacskót, és a benne levő diszpenzert helyezze az akasztón kialakított tartóbamajd csukja be a tartót. Helyezze az akasztó egyik részét a lap szélén kialakított lyukakbaa ragasztós oldal felőlmajd gyorshatározott mozdulattal húzza le teljesen a fóliát. Hajtsa össze a csapdát és rögzítse az akasztó másik részéhezHelyezze a csapdát a szekrény, gardrób stbpolcáravagy akassza fel. Egy szekrénybenilletve egy helyiségben 6 méterenként legalább 1 csapda kihelyezése javasolt. Hatékonyságát 10-12 héten át megőrzi.

Hatóanyag0,75 mg ruhamoly szexferomon

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!