Kiűzi a kártevőket a rejtekhelyükről

PROTECT csótány- és hangyairtó aeroszol – gyorsan és tartósan hat

Felhasználható:

Rejtett életmódú rovarok (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, ezüstös pikkelyke, pók) irtására.

Használati utasítás:

A ködpermetet célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések, ajtórepedések stb.) és vonulási útjaira (szeméttároló, mosdókagyló, mosogató, fürdőkád, WC környéke stb.) kell kiporlasztani. Porlasztáskor az aeroszol palackot függőleges helyzetben, a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságban kell tartani. Az újonnan kikelő rovarok elpusztítása érdekében a kezelést 6 hét múlva ismételje meg. Amennyiben a felületet lemossa, a kezelést ismételje meg. A készítmény repülő rovarok (légy, szúnyog, stb.) irtására a légtérbe porlasztva nem alkalmazható!

A készülékben túlnyomás uralkodik. Legfeljebb 50 Celsius hőmérsékletű helyen tárolható. A palackot felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 Celsius feletti hőmérsékletnek napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni. Tűzforrástól távol tartandó, és használat közben tilos a dohányzás. Gyermekek kezébe nem kerülhet. A készülék utántöltése tilos!

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!