Hosszan tartó hatás

PROTECT Natural vakondriasztó golyó

Felhasználható vakond távoltartására. A golyók a vakond számára kellemetlen illatanyagot árasztanak, és arra ösztönzik az állatot, hogy elhagyja a területet. Ölő hatása a vakondra nincsen.

Használati utasítás:

A vakond járatának bejáratai elől távolítsa el a földtúrásokat. Minden nyílásba helyezzen 2-3 db golyót. Ezután földdel takarja vissza a nyílásokat.

A vakond távozása során esetlegesen keletkező friss túrásokba is helyezzen el golyókat az itt leírtak szerint.

A kezelt terület azonnal használatba vehető.

Óvintézkedések: 

A terméket kizárólag vakondok kiűzésére, a használati utasításnak megfelelően alkalmazza.  Ne használja közvetlenül állatokon.

A termékkel történő munkavégzéskor ne egyen, ne igyon, ne dohányozzon. A golyók illatanyagát ne lélegezze be. Használatot követően meleg, szappanos vízzel alaposan mosson kezet. Védőkesztyű viselése ajánlott.  

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol, gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen tárolandó.

Szembe jutás esetén: A szemet tartsa nyitva és néhány percen keresztül bő vízzel, óvatosan öblítse ki! Ha a szemben kontaktlencse van, azt távolítsa el és folytassa a szem további öblítését! Panasz jelentkezésekor forduljon szakorvoshoz!

Citronellolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. 

Tárolás: 

Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Hulladékkezelés: A golyók a talajban biológiailag lebomlanak. A fel nem használt, kis mennyiségben megmaradt golyó és a termék kiürült csomagoló anyaga a háztartási szemétbe tehető. A termék csomagolását ne hasznosítsa újra.

Tartalma: 50 db golyó/doboz; golyó tömege: kb. 2 g.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!